Over Maureen

Mijn naam is Maureen en samen met mijn man zijn wij de trotse ouders van twee zonen. Inmiddels ben ik al jaren werkzaam binnen de kinderopvang.

 

Het werken met kinderen vind ik ontzettend interessant. Kinderen ontdekken de wereld op hun eigen unieke wijze. Elke dag is het voor mij weer genieten dat ik een klein stukje van hun wereld mag mee maken. 

Al enige tijd speelde het idee in mijn hoofd om iets voor mezelf te beginnen. Het beginnen van een eigen kinderdagverblijf zou perfect aansluiten op de ervaring die ik zelf heb opgedaan binnen deze branche. Op het moment dat ik mijn eigen bruiloft ging organiseren, wilde ik voor mijn zoon, neefjes en nichtjes iets regelen. Er moest iets anders komen dan een kleurplaat, opa’s en oma’s die achter de kinderen aan zouden rennen. Ook moest ik iets verzinnen voor de gasten die geen oppas konden regelen maar wel graag wilden komen. Op deze manier is het idee van Nanny’s on tour ontstaan. Via deze dienst zou iedereen mee kunnen komen en optimaal kunnen genieten van een feestelijke dag&avond! Na een lange tijd de ideeën op papier te hebben gezet, kunnen we nu met heel veel trots “Nanny’s on Tour” aan u presenteren! 

Ik hoop jullie zeer binnenkort te kunnen ontmoeten en mee te mogen denken over de jongste gasten op jullie feest. Zo kunnen we samen zorgen voor jullie onvergetelijke dag!

Liefs

Maureen

 

© 2018 Nanny's on Tour

Volg ons
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now